Mannen juwelen

Mannen kunnen naast vrouwen ook zeker juwelen dragen. Zo heb je kettingen die voor bepaalde mannen erg mooi zijn. Maar ook armbanden of oorbellen kunnen een mooie uitstraling hebben. Naast deze sieraden zijn ringen naast trouwringen ook een juweel voor mannen dat je steeds ziet.
Heren kettingen

Bij heren kettingen kun je meteen aan van die grote gouden kettingen denken die veel hip-hop artiesten dragen, maar je kunt ze ook als leren kettingen krijgen met een hanger eraan. Hier zijn nog zeer veel mogelijkheden in te maken. Bij gouden kettingen zit er veelal geen bedel aan en draag je dus alleen goud om je nek, voor sommige mannen kan dit een mooie uitstraling geven.

Heren armbanden

Armbanden voor heren zijn tegenwoordig erg normaal. Er is volop keuze uit moderne of stoere armbanden voor heren. Zo heb je de volgende keuzes:
Leren armbanden

Bij de keuze tussen armbanden val je al snel op de keuze voor leren armbanden. Leer is het perfecte materiaal voor heren aangezien het modern en stoere tegelijk is. Als je als man een leren armband koopt kun je bijna geen verkeerde keuze maken. Er zijn een aantal soorten leren armbanden:

  • Leren surf armband
  • Dik of dunne leren armband
  • Leren armband met drukknoop
  • Met zilver of goud
  • Wikkelarmband

Heren oorbellen

Mannen en oorbellen kunnen een goede combinatie zijn. Maar je moet wel de juiste keuze maken. Daarnaast moet je altijd twee keer nadenken voordat je bepaalde oorbellen gaat dragen omdat ze bij bepaalde beroepen niet gepast zijn.

Er zijn vele soorten oorbellen voor heren. Hieronder staat een lijst met oorbellen:

Oorstekers

De meest simpele oorbellen zijn de zogenoemde oorstekers. Dit zijn tevens de oorbellen die je moet dragen als je net je gaatje hebt laten zetten.

Hoepel oorbellen

Het zijn kleine ronde oorbellen. Die bij sommige mannen erg mooi kunnen staan.

Barbell/staaf oorbellen

Een barbell of staaf als oorbel spreekt eigenlijk voor zich. Je hebt dan geen knopje als oorbel, maar een staafje wat een andere look geeft als de meer gebruikelijke oorstekers.

Plug of tunnel

Dit zijn eigenlijk piercings, maar ze zitten op de plek waar oorbellen zitten dus kunnen ze als mannen juwelen worden gezien. De piercings zorgen voor een groot gat in het oor.

Het wordt eigenlijk een piercing genoemd maar zit vaak op dezelfde plek als oorbellen. De pluggers of tunnels. Dit zijn piercings die een gaat in het oor maken. Het is tegenwoordig een trend en niet alleen mannen, maar ook vrouwen doen aan deze trend mee.

Oorbel zonder gaatje
Oorbellen zonder gaatje zijn perfect voor mannen die oorbellen willen proberen, maar nog niet meteen een gaatje willen zetten. Je hebt wel een sterke clip nodig om hem te laten zitten.

Heren ringen

Heren kunnen naast hun trouwring ook ringen dragen als fashion item en dit zie je steeds vaker. Zo heb je ringen van edelstaal die er mooi uitzien en goed betaalbaar zijn. Je kunt ook voor gouden ringen kiezen die alweer een stuk duurder zijn of je kiest voor goldplated ringen die een gouden uitstraling hebben, maar niet de gouden prijs. Bij heren ringen moet je zelf ook nog een keuze tussen de wat ingetogen matte afwerking of de glanzende afwerking maken.